Actueel


Binnen ons team zijn we op zoek naar een collega planner:Gistermiddag, 25 april, kreeg onder grote belangstelling “onze” Ruud een lintje aangeboden door burgemeester Scholten van groot Venlo.Natuurlijk zijn er velen die veel vrijwilligerswerk doen en die op deze dagen geëerd worden met een lintje. Ruud heeft dit zeker verdiend en mag er trots op zijn. Wij zijn in ieder geval trots op hem en feliciteren hem ook hier, nog 1x van harte!!!Gefeliciteerd Ruud, namens alle vrijwilligers van ‘Uw Wijkbus’‼️
H3 Group en Wensbussen in Venlo gaan elkaar helpen

Maandag 23 augustus ondertekenden Wim Ambaum, eigenaar H3 Group in Tegelen en de voorzitters van de Buurtbus Venlo-Noord, Wensauto De Bekkerie en Uw Wijkbus Tegelen een samenwerkingsovereenkomst.

De wensbussen bieden een stageplek aan als chauffeur of als gastdame/gastheer, aan personen, die begeleid worden door de coaches van de H3 Group en die bijvoorbeeld arbeidsritme willen opdoen na een periode van werkeloosheid of ziekte.

Daarnaast kunnen vrijwilligers van de Wensbussen gebruik maken van de expertise van de H3 Group, bij bijvoorbeeld begeleiding naar een job.
Vervoer van en naar het Auxiliatrixpark

Bewoners, medewerkers en vrijwilligers die in het Auxiliatrixpark wonen en werken, kunnen vervoer van en naar het park regelen via de wijkbus, wensbus of het Automaatje.
De Zorggroep is met deze vervoerders een samenwerking aangegaan om ervoor te zorgen dat het Auxiliatrixpark goed bereikbaar is.

Het gaat om reizen binnen de gemeentes Venlo en Beesel. U wordt opgehaald en naar elk gewenst adres in deze gemeenten gebracht.

Als u naar een bestemming buiten deze gemeentes wil, wordt u afgezet bij het station in Venlo. Uiteraard wordt u ook weer teruggebracht.

De wijkbus, wensbus en het Automaatje zijn te bereiken op één telefoonnummer: 06 834 541 69. Om een rit te reserveren kunt u van maandag tot en met vrijdag bellen, tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

Een tijdje geleden heeft De Zorggroep hiervoor gratis tickets verstrekt. Misschien heeft u die nog liggen? Maak er gebruik van! Nicole van Lierop (projectleider Vastgoed) en Kirsten Faessen (procesbegeleider vrijwilligers in De Beerendonck) hebben al kennis gemaakt met dit vervoer en zijn er heel tevreden over.

In een filmpje leggen ze uit hoe het in zijn werk gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=nmgSS4Xy4DMToon zwaait af bij Uw Wijkbus

Op donderdag 13 augustus reed Toon Hendriks voor het laatst mee bij Uw Wijkbus.

Sinds de start van Uw Wijkbus in februari 2016 was Toon actief als gastheer.

Ondanks zijn toch al gevorderde leeftijd was hij minimaal twee dagdelen per week aan de slag, iets wat door de passagiers zeer op prijs werd gesteld.

Hij had altijd een vriendelijk woordje en was zeer behulpzaam.

Maar een verhuizing naar het Westen van ons land, maakte het dat hij moest stoppen als gastheer bij Uw Wijkbus.“Vastelaoves-treffe”  voor senioren

Zangduo Stef en Annelies organiseert en presenteert, na het succes van de afgelopen jaren en op veler verzoek, ook dit jaar wederom het welbekende “vastelaoves-treffe”, dé carnavalsavond voor senioren.  Deze avond zal  plaatsvinden op vrijdag 21 februari 2020 in het Zaelke op de Ariënstraat 21 in Tegelen. Dit  ’treffe’  begint om 19.00 uur en eindigt rond de klok van 22.30 uur en is bedoeld voor alle senioren.

Stef & Annelies gaan er vóór en mét u weer een fantastische avond van maken, een avondvullend programma met zang, buut en parodie van diverse artiesten. Ook zal D’n Oeles met de prins van Tegelen en de jeugdprins van de Beerpiep acte de présence geven. Kortom een avond die speciaal voor de iets ouderen het juiste vastelaoves gevoel brengt.

Wees er snel bij want vol is vol!!!!  Voor het gevarieerde programma wordt een bijdrage van € 6,00 per persoon gevraagd, inclusief koffie/thee met vlaai.

Kaarten verkrijgbaar bij Brasserie Rach    –   Kerkstraat 50  te  Tegelen   

Uw Wijkbus kan u thuis voor de deur ophalen en na afloop weer thuis afzetten. Reserveer wel tijdig uw rit!  Van maandag t/m vrijdag 09.00 uur tot 12.00 uur en 18.00 uur tot 20.00 uur, via Tel. nr.: 06 – 15 24 62 17

Voor info Stef Kupers Tel. nr.: 06 – 2934 6602 of
Annelies Holtman Tel. nr.: 06 – 1087 0826

Stef & AnneliesRabo ClubSupport 2019

Kijk dan hoe trots ze de opbrengst van de Rabo ClubSupport vasthouden, een cheque van maar liefst € 498,77❣️🤩❣️

Wat een geweldig bedrag, dit geeft ons weer spirit om lekker door te gaan met z’n allen.
Zoveel knetter-leuke en gezellige middagen kunnen wij hiervan organiseren voor onze klanten.

Namens onze klanten en al onze vrijwilligers;
♥️jullie zijn 🔝, dank u wel ♥️

Zondag 13 oktober 2019

Vandaag, is na de H.Mis van 10.30 uur in de Martinuskerk te Tegelen, de nieuwe bus, volgens onze traditie, ingezegend door pastoor Anu Antony.
Wensbus gaat rijden naar Reuver

Op veler verzoek van de inwoners van Belfeld
en in goed overleg tussen de Wensbus in Offenbeek en Uw Wijkbus Tegelen, 
is afgesproken dat de Wensbus Offenbeek inwoners van Belfeld zal vervoeren naar Reuver en omgekeerd.

Inwoners kunnen minimaal een dag van te voren, tussen 9 en 11 uur,  via 06 115 887 91 bij de Wensbus Offenbeek een rit reserveren.

De Wensbus Offenbeek rijdt tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

De kosten bedragen € 2,00 p.p. per rit.

Uw Wijkbus Tegelen blijft, zoals ook nu al het geval is,  ritten uitvoeren naar Bosdael.
——————————————————————————————————
De Provincie Limburg heeft onlangs weer subsidie voor nieuwe wensbussen beschikbaar gesteld. De bus van Uw Wijkbus werd gebruikt om hiervoor promotie te maken.


Zie onder staande foto’s en de link naar de pagina van de provincie met het filmpje.


https://www.youtube.com/watch?v=2Ap3-rh2ee0&t=59shttps://www.youtube.com/watch?v=2Ap3-rh2ee0&t=59s


Volg ons ook op Facebook

© Uw Wijkbus 2015 – 2021