Jan Linders Fonds

Prachtig afsluiting sponsorjaar


Vandaag hebben wij, uit het ‘Jan Linders-fonds’ sponsor-aktie 2019, uit handen van manager Geert Blommers het eindbedrag ontvangen.

Wij kunnen wel zeggen dat wij 🤩 ongelofelijk verrast 🤩 waren toen we het bedrag zagen, maar liefst € 4552,- hebben wij bij elkaar verdiend.
Dit enorme bedrag hebben wij niet alleen verdiend, Jan Linders heeft onze opbrengsten verdubbeld en Budget plant Venlo is in het voor-en najaar een zeer goede sponsor voor ons geweest.

Maar…………zonder alle vrijwilligers op deze foto’s was het sowieso niet gelukt en wij zijn dan ook heel blij, dat zij al onze activiteiten het hele jaar door zo gesteund hebben. Geweldig en heel veel dank❣️

Ook dank aan al onze trouwe klanten, hun kinderen of familie en alle andere Tegelse, Belvendse en Venlose mensen die ons steunden door iets te kopen of iets in onze collectebus te stoppen. Wij zijn jullie dankbaar!

Wellicht ten overvloede; maar dit gehele bedrag gaat gebruikt worden voor Uitjes voor onze klanten in ons rijgebied. Wij hopen vele kei toffe en gezellige dagen met z’n allen te krijgen.

Allen………………bedankt 😘 🙏🏼 😘

Wafelactie bij Jan Linders Tegelen

Op zaterdag 30 november a.s. staan we met onze laatste (wafel)actie van
het Jan Linders Fonds in de Kerkstraat, Tegelen.

Bij Jan Linders worden verschillende soorten wafels gebakken,
die we verkopen.
De wafels zijn verkrijgbaar in naturel, appel/kaneel, speculaas en choco. De kosten hiervoor zijn:

Naturel: € 1,25 per stuk of € 4,00 voor 4 stuks.
De overige: € 1,50 per stuk of € 5,00 voor 4 stuks.
Waardecheque Jan Linders Fonds

Vanmorgen ontvingen wij, in het filiaal van Jan Linders Tegelen uit handen van Geert Blommers, een symbolische cheque van maar liefst € 1423,00.
Dit is de tussenstand van het eerste halfjaar. Dit geweldige bedrag is zonder de verdubbeling vanuit het Jan Linders Fonds voor de 5 beste activiteiten 
😍.

Wij zijn heel erg blij met dit grote bedrag en bedanken alle mensen die ons gesteund hebben en ons een warm hart toedragen. 
Maar ook bedanken wij al onze vrijwilligers, want zonder hun inzet konden wij geen acties organiseren voor leuke uitstapjes voor de senioren in ons rijgebied.

Maar lieve mensen, we zijn er nog niet, let op onze Facebook pagina want in de maanden oktober, november en december komen we weer met leuke acties in samenwerking met Jan Linders.Tot dan!!
Vrijwilligers van Uw Wijkbus


Deze week zijn de aardbeien in de aanbieding
en u steunt ons:

Stichting Jan Linders Fonds

Jan Linders supermarkten bestond 50 jaar in 2013.
In het kader van dit jubileum is de
‘Stichting Jan Linders Fonds’ opgericht.
Een zelfstandig fonds dat dit jaar ruim 60 lokale doelen ondersteunt

Jan Linders Tegelen heeft stichting Uw Wijkbus
in 2019 uitgeroepen tot het Goede Doel van het jaar
en samen proberen hiervoor we zoveel mogelijk geld in te zamelen.

De lijfspreuk van de oprichter, de heer Jan Linders, was:
“Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou.”
Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Elke supermarkt is echt onderdeel van de wijk waarin ze gevestigd is.
Het 50-jarig jubileum is een mooi moment om die band nog eens extra te versterken.

Alle supermarkten, het servicekantoor en distributiecentrum hebben ieder een lokaal doel gekozen. Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdrage aan deze goede doelen geleverd; de supermarkten zelf zetten zich in en ook ú kunt helpen. 
Wat kunt u zelf doen?
Volg ons ook op Facebook

© Uw Wijkbus 2015 – 2020